Har du erfaring med byggebranchen? Er du god til at finde på tekniske løsninger til gavn for kunden? Er du god til at skabe og vedligeholde relationer? Er du en tillidsvækkende sælger? Trives du med et job, hvor du er meget ude ved kunderne?

PASCHAL-Danmark A/S søger til vores salgsafdeling i Århus en konsulent, der skal lave serviceopgaver, rådgivning, mersalg og nysalg til de byggepladser, vi leverer materiel til.

Teknisk dygtig og serviceminded sælger

Du indgår i vores salgsteam i Jylland og Fyn sammen med vores nuværende sælgere. Du arbejder med PASCHAL-Danmark A/S’ materiel inden for forskalling, understøtning og interimslukninger.

Det bliver din opgave at servicere nye kunder og byggesager, følge op på aktuelle sager og pleje og vedligeholde eksisterende kunder. Derudover skal du vejlede kunderne og yde teknisk bistand i forhold til vores løsninger.

Desuden vil der være diverse ad hoc-opgaver med relation til salget, herunder administrative opgaver og rapportering til salgschefen. Jobbet er tilknyttet vores kontor i Århus, hvor du arbejder tæt sammen med den tekniske afdeling og får den administrative support, men du skal regne med at anvende den overvejende arbejdstid ude hos kunderne.

Selvstændig, energisk og erfaring fra byggebranchen

Du er en udadvendt og energisk person, der har evnen og lysten til at skabe gode og faste relationer til kunderne. Dette skal baseres på tillid og troværdighed omkring både din person og PASCHAL-Danmark A/S’ produkter.

Det er en forudsætning, at du har erfaring fra byggebranchen. Mangler du specifik viden om produkter indenfor forskalling, understøtning og interimslukninger, vil du naturligvis modtage den nødvendige træning, men det er vigtigt, at du kender til arbejdsformen og jargonen på en byggeplads.

For at få succes i jobbet skal du have netværk i byggebranchen, gode samarbejdsevner og kunne arbejde selvstændigt og systematisk. Du optræder loyalt og samvittighedsfuldt, når du møder kunderne.

Du taler og skriver flydende dansk, samt taler engelsk.

For den rette person tilbyder PASCHAL-Danmark A/S

Et selvstændigt og udfordrende job i et uformelt miljø med gode kollegaer og store muligheder for at præge din egen dagligdag. Løn i forhold til kvalifikationer og omfatter naturligvis bil, telefon pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Er du interesseret i jobbet, og matcher du stillingens krav, skal du søge jobbet hurtigst muligt ved at sende din ansøgning til [email protected]. For uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Salgschef Claus Cortsen på tlf. 2120 5512.

PASCHAL-Danmark A/S er en af landets førende virksomheder indenfor udlejning og salg af systemforskalling, understøtning og interimslukninger. Vi er i alt 37 medarbejdere fordelt på afdelinger i Århus og Glostrup. Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO9001 og DRA.
PASCHAL-Danmark A/S indgår i den tyske PASCHAL-koncern, der er repræsenteret i hele Europa samt enkelte oversøiske destinationer.
PASCHAL-Danmark A/S blev i maj 2011 kåret som Årets Udlejer af DRA og har uafbrudt siden 2005 været AAA klassificeret af kreditvurderingsinstituttet Bisnode.