Vores logistikafdeling arbejder altid på at yde den bedste service. Vi koordinerer transport, levering og afhentning af materiel  i samarbejde med dig, og optimerer dermed logistikken på din byggeplads.  

  • Optimering af logistik på byggeplads i samarbejde med kunden 
  • Hurtige og fleksible leveringstider
  • Hurtig og effektiv optælling af materiel
  • Bæredygtig og effektiv vedligehold af materiel
  • Minimalt transportbehov ved to logistikafdelinger i hhv. Glostrup og Århus 

Der stilles høje krav til udlejningsmateriel i byggebranchen. Vores dygtige og erfarne logistikmedarbejdere sørger altid for at foretage en hurtig optælling og vedligeholdelse af det indkomne materiel, så vores materiel lever op til alle krav.

Vi er ISO9001- og DRA-certificeret, hvilket er kundens garanti for, at vi arbejder procesorienteret og at optælling, vedligehold og eventuel reparation af materiellet altid foregår efter samme korrekte og miljøvenlige fremgangsmåde. Vi arbejder løbende struktureret og målrettet for at optimere vores kvalitet, arbejdsmiljø og minimere vores miljøpåvirkning.

Med to afdelinger placeret i Glostrup og Århus er vi altid tæt på vores kunder og kan udvise en høj grad af fleksibilitet, både i forbindelse med leverancer til byggepladsen eller ved selvafhentning på et af vores lagre. Vi er samtidig meget fleksible i vores koordinering af levering og returnering af materiel. Dermed sikrer vi, at materiellet hverken leveres for tidligt eller for sent ud til byggepladsen og undgår således pladsgener og at byggeriet forsinkes. 

Mød medarbejderne i logistik- og lagerekspeditionen i Århus her

Mød medarbejderne i logistik- og lagerekspeditionen i Glostrup her