Midt i denne varme sommer og strenge Coronatid, er det dejligt at kunne feje en god kollega!

Mandag d. 10. august fejrede vi vores dygtige regnskabsfører Jeannie Klindrups 10 års jubilæum.

Læs mere

Primo august 2020 skulle vores direktør Jacob Christensen have været til New York for at modtage og blive hædret af Engineering News-Record for “Top 25 Newsmaker Award”.

Prisen gives for at være en af de vigtigste nyhedshistorier i 2019.

Læs mere

Læs om DFDS nye hovedkontor på Marmormolen og om vores nye sikkerhedsrækværk, samt om Sjælsø vandværk udført af KW Betonteknik A/S.

Mød vores konsulent Martin Christensen, der er vild med Viborg FF.

Se vores nye LOGO.pro forme med spændestave, du kan montere fra éen side.

Til sidst nyt om medarbejderne hos PASCHAL med bl.a. 1 x 30 års jubilæum og 3 x 10 års jubilæum.

Læs mere

Hos PASCHAL stræber vi hver dag efter at yde den bedste service over for vores kunder. Derfor er vi også både DS/EN ISO 9001 og DRA certificeret. Dette betyder, at vi arbejder struktureret og metodisk med kvalitetsledelse, miljø og sikkerhed. Ved at vælge en DRA certificeret materieludlejer sikrer du samtidig, at vi opfylder branchestandarderne fremsat af Materielsektionen i Dansk Byggeri.

Læs mere

Oplev PASCHAL på kunstudstilling i Holstebro I perioden 15. november til 22. december er PASCHAL at finde på en soloudstilling i Huset for Kunst og Design i Holstebro (HFKD). Her udstiller Spacegirls deres storskala installation Rock Cover/Remix, som er en rumlig konstruktion beklædt med elementer i beton. Ambitionen med projektet er at lade emnet bæredygtighed udfolde sig i kunstens frie rammer.

Læs mere

I dette nummer kan du bl.a. læse om NCC’s spektakulære projekt ved H.C. Andersens Hus og det seneste skud på stammen på Aarhus Ø, opført af Per Aarsleff A/S. Fortællinger om Bryggens Bastion, et helt nyt bykvarter på Islands Brygge, opført af Bach Gruppen A/S samt Christiansen & Essenbæk A/S bygværk til de nye kunstgræsbaner på Frederiksberg, finder du også i denne udgave. Download magasinet her eller kig forbi et vores kontorer i Glostrup eller Aarhus og hent et eksemplar.

Læs mere

Winter is coming: Selvom kalenderen stadig viser oktober, nærmere vinteren sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke på den rigtige interimslukning. Ifølge Vinterbekendtgørelsen starter vintersæsonen på byggepladserne d. 1. november. Dette betyder, at der skal foretages en række forebyggende tiltag for at sikre byggeriet mod de skader, som vinterens kulde og fugt kan medføre.

Læs mere

I Odense er NCC ved at bygge en oplevelsespark til HC Andersens Hus. Bygningen består runde vægge og dobbeltkrumme dæk. I samarbejde med NCC har vi fundet en let løsning på et kompliceret dæk. Understøtningen fra PASCHAL designes i Revit og kan efterfølgende stilles op på byggepladsen ved hjælp af vores AR App.

Læs mere