Vi har den faglige bredde og den erfaringsmæssige dybde til at løse både teknisk komplicerede beregningsopgaver og store, krævende projekter:

  • Bærende konstruktioner
  • Renoveringsopgaver
  • Beregning af midlertidige fundamenter til brostøbning
  • Beregning af ståldragere

Med mere end 100 års erfaring inden for teknisk rådgivning er vores tekniske afdeling både den største og mest erfarne inden for forskallingsbranchen. Vores ingeniører besidder stor erfaring direkte fra byggepladsen, beregningsmæssig ekspertise samt stor viden omkring anvendelsen af vores eget materiel. Dermed kan vi altid udarbejde den optimale materielløsning for vores kunder, hvilket betyder at mængden af materiel på byggepladser optimeres og at transport- og eventuelle kranomkostninger kan nedbringes.

Gennem årene har vi rådgivet både kommuner, erhvervsliv og private virksomheder i forbindelse med både korte og længerevarende projekter.

Hos PASCHAL tror vi på, at et højt fagligt fokus og et innovativt mindset skaber merværdi for vores kunder.
Vores tekniske designere og ingeniører har i tæt samarbejde med kunden fokus på at skabe merværdi og optimere det enkelte projekt. Vores tekniske medarbejder er tilknyttet et byggeprojekt fra start til slut og tilrettelægger i samarbejde med kunden deres projekter med sikkerhed for, at myndighedskrav og arbejdsmiljø overholdes.

Vi tilbyder også ingeniørrådgivning, som et selvstændigt produkt, der kan leveres enten sammen med vores udlejningsprodukter eller som en enkeltstående ydelse. Vores 5 ingeniører, der samlet har mere end 60 års byggeerfaring, tilbyder også rådgivning indenfor bærende konstruktioner. Vores speciale er midlertidige konstruktioner i byggefasen, hvor vi for entreprenører og rådgivere kan udarbejde beregninger såvel før som under selve byggefasen.

Vi har lavet mere end 200 broer og har udarbejdet alt dokumentationen til rådgivere og myndigheder inkl. beregninger af stålbjælker, stilladser og fundamenter.
Vi leverer en totalservice – materiel, beregninger og dokumentation.

Mød medarbejder i teknisk afdeling i Århus her

Mød medarbejderne i teknisk afdeling i Glostrup her

Læs mere om vores tekniske rådgivning her

Download brochuren (pdf-fil)