Erfaring og kompetence kendetegner alle medarbejdere hos PASCHAL.

  • Stor erfaring og høj anciennitet
  • Specialiserede kompetencer
  • Høj medindflydelse og flad organisation

Når du møder en af vores 37 medarbejdere kan du være sikker på, at møde en kompetent  medarbejder med stor erfaring fra både branchen og fra PASCHAL.

Det betyder meget for os, at vores medarbejdere besidder stor viden om vores produkter og processer og gennem den løbende træning og uddannelse bl.a. under vores ISO-9001 certificering sikrer vi os et konstant højt vidensniveau, og deling af organisatorisk viden.

Vores salgskonsulenter har alle en mangeårig praktisk erfaring fra byggepladser – og kender byggepladsernes DNA og dage processer og kutymer. Vores teknikere og ingeniører er specialiserede inden for deres felter og arbejder tæt sammen med salgskonsulenterne, således at de løsninger vi foreslår og anbefaler, ikke alene er baseret på en teoretisk viden om produkterne, men i lige så høj grad på en viden og erfaring i, hvordan et byggeprojekt forløber og, hvad det er for løsninger der er brug for.

Vores medarbejdere har høj grad af medbestemmelse og indflydelse på planlægning og udførelse af arbejdet, dette giver vores kunder nem adgang til en fleksibel og professionel hjælp – hvor beslutninger kan træffes hurtigt og med kunden i fokus!

Vores organisation er har tre lag, og der er derfor kort vej fra tanke til beslutning. Dette betyder at vi er en agil virksomhed som løbende og rettidigt tilpasser os til vores kunders krav og ønsker.

Klik på linket til en af vores 2 afdelinger for at møde vores medarbejdere!

Mød medarbejderne i Glostrup

Mød medarbejderne i Århus