Tysk grundighed og Dansk kompetence.

I 1964 grundlagde Josef Maier sammen med sin kone Gertrud “G. Maier Metallverarbeitung” i Steinach Tyskland.

Tysk grundighed og dansk kompetence

I 1964 grundlagde Josef Maier sammen med sin kone Gertrud “G. Maier Metallverarbeitung” i Steinach Tyskland. Josef havde indset, at den tidskrævende proces på byggepladserne med opstilling af engangsforskallinger af træ, måtte kunne udføres meget hurtigere og blive en hel del billigere ved anvendelse af en systemforskalling som hurtigt kunne stilles op samt kunne genanvendes.

“Standard Schalung” (standard forskalling) blev den første patenterede betonforskalling fra PASCHAL. Folkene på de byggepladser, der brugte dette nye forskallingskoncept, begyndte snart at kalde det “Patente Schalung” (”Smart Forskalling”).

Snart efter blev navnet forkortet, og blev til ”PASCHAL” hvorunder firmaet blev kendt.

I dag er det oprindelige smedeværksted i Steinach i det sydvestlige Tyskland vokset til en stor og moderne produktionsenhed og den lille virksomhed er vokset til en stor koncern med aktiviteter i mere end 30 lande spændende fra Indien over Mellemøsten til en række lande i Vest- og Centraleuropa.

PASCHAL’s egenproduktion er koncentreret om forskallingselementer til væg- og søjleforskalling, mens øvrige produkter til dækforskalling, understøtning og stilladsopgaver leveres af godkendte 3. parts leverandører.

I 1978 blev PASCHAL-Danmark A/S stiftet af den samme tyske familie, som ejer den øvrige PASCHAL-koncern.

Hos PASCHAL-Danmark A/S leverer vi ikke bare forskallings- og understøtningselementer, men totalløsninger indenfor alt, hvad der har med betonstøbning at gøre. Udover levering af specifikt materiel til den konkrete opgave, tilbyder vi også teknisk support lige fra enkle opstillingstegninger over komplicerede beregninger til fysisk tilstedeværelse af vores ingeniører og teknikere på byggepladsen!

Vi tilbyder også innovative løsninger til styring af betonmodenshedsmålinger, måling af formtryk samt augmented reality app’s til 1:1 visualisering og visning af din aktuelle byggeopgave!