Vi ser det som vores vigtigste opgave, at du oplever en kompetent og professionel rådgivning, og at du modtager en løsning som er skræddersyet til dine unikke behov.

  • Stor faglig erfaring og indsigt i byggebranchen
  • God service og sparring
  • Optimering af materielbehov og logistik
  • Optimering af byggepladsens timeforbrug
  • Har fokus på helheden og tager ejerskab over projekter

Vores konsulenter har solid faglig erfaring og indsigt i byggebranchen og er derfor i stand til at tilbyde vores kunder den bedste sparring.

Nøgleordene for vores konsulenter er engagement, produktindsigt og service. De kender kundernes hverdag og er gode til hurtigt at identificere sig med kundens arbejdsgang og tilrettelægger altid projekterne i samarbejde med kunden. Konsulenterne tager ejerskab, og de ser kundens udfordringer som deres udfordringer som skal løses i fællesskab.

Vores konsulenter har fokus på helheden og tager også imod opgaver, der ikke omfatter anvendelsen af vores materiel, herunder statiske beregninger og produktudviklingsopgaver. Hvad enten der er tale om håndtering af specifikke overfladekrav, hasteordrer eller tilbudsgivning, tages der hurtigt og effektivt hånd om det. Ved planlægning af projekter søger vores konsulenter altid at optimere kundens logistiske situation. Her inddrages hensynet til projektets samlet økonomi og der tages derfor både hensyn til byggepladsens opbygning/pladsforhold og optimering af behovet for antal mandetimer, således at vi i sidste ende kan tilbyde kunden den bedste totalløsning.

Med deres brede kompetencer og store viden arbejder konsulenterne hver dag målrettet på at gøre PASCHAL til jeres foretrukne leverandør af forskalling, understøtning, montage og interimslukninger.

Mød salgskonsulenterne i Århus her

Mød salgskonsulenterne i Glostrup her