Winter is coming: Selvom kalenderen stadig viser oktober, nærmere vinteren sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke på den rigtige interimslukning. Ifølge Vinterbekendtgørelsen starter vintersæsonen på byggepladserne d. 1. november. Dette betyder, at der skal foretages en række forebyggende tiltag for at sikre byggeriet mod de skader, som vinterens kulde og fugt kan medføre.

Winter is coming!

Selvom kalenderen stadig viser oktober, nærmere vinteren sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke på den rigtige interimslukning. Ifølge Vinterbekendtgørelsen starter vintersæsonen på byggepladserne d. 1. november. Dette betyder, at der skal foretages en række forebyggende tiltag for at sikre byggeriet mod de skader, som vinterens kulde og fugt kan medføre.

Din bygning kan nemt og hurtigt aflukkes med PAS-Luk. PAS-Luk er et modulært og fleksibelt produkt, der kan anvendes til effektivt at afskærme din byggeplads for vind og vejr og isolerer meget bedre end den traditionelle plasticaflukning. Der er således mange penge at spare på opvarmningen og ikke mindst på CO2 udledningen. PAS-Luk er også et middel til generelt at opnå et bedre arbejdsmiljø og beskytter effektivt mod tyveri, idet det erstatter brugen af et traditionelt sikkerhedsrækværk.

Rasmus Mathisen fra Høgh & Sønberg har på Lundingsgade i Aarhus netop valgt PAS-Luk for at holde varmeudgifterne nede. Derudover fremstår bygningen mere homogen og udstråler allerede under byggefasen en større professionalitet.