Vi kan nu byde velkommen til vores nye salgskonsulent Jan Elsborg Jensen. Jan havde hans arbejdsdag d. 3. maj 2021.


Jan er 41 år og er uddannet tømrer. Jan har en baggrund som ekstern salgskonsulent hos BERNER, og senest som konsulent hos STARK. Med flere års erfaring i bagagen med salg til entreprenørkunder, er Jan godt klædt på til jobbet som salgskonsulent hos PASCHAL.

”God service og kundetilfredshed er det absolut vigtigste for mig! Jeg glæder mig til at dygtiggøre mig og lære forskalling og understøtning godt at kende, så jeg kan finde frem til de bedste løsninger i samarbejde med kunderne. Jeg ser især frem til at arbejde med entreprenør-segmentet” siger Jan.

Privat bor Jan i Silkeborg sammen med kæresten og sine to piger på henholdsvis 1 og 4 år. Ligesom mange andre hos PASCHAL er Jan også en stor fodboldfan. Når der er fodbold i fjernsynet, er det da også hjemmeholdet fra Silkeborg der bliver heppet på.

Jan kan kontaktes på tlf. 2773 8394 eller på [email protected]