Oplev PASCHAL på kunstudstilling i Holstebro I perioden 15. november til 22. december er PASCHAL at finde på en soloudstilling i Huset for Kunst og Design i Holstebro (HFKD). Her udstiller Spacegirls deres storskala installation Rock Cover/Remix, som er en rumlig konstruktion beklædt med elementer i beton. Ambitionen med projektet er at lade emnet bæredygtighed udfolde sig i kunstens frie rammer.

Billede fra SpaceGirls udstilling Stairway to Heaven. Foto: David Hugo Cabo

Oplev PASCHAL på kunstudstilling i Holstebro

I perioden 15. november til 22. december er PASCHAL at finde på en soloudstilling i Huset for Kunst og Design i Holstebro (HFKD). Her udstiller Spacegirls deres storskala installation Rock Cover/Remix, som er en rumlig konstruktion beklædt med elementer i beton. Arkitekterne har ladet sig inspirere af samtidens regerende byggemetode, elementbyggeriet. Disse elementer skal bruges til at beklæde et trappestillads i flere etager. Udstillingen står som en udvidelse af husets arkitektur, tegnet af Inger og Johannes Exner. Det skulpturelle landskab anvender mange af de samme materialer og det samme geometriske formsprog, som kan ses både i HFKD og i den nærliggende Nørrelandskirke.

Målet med projektet er at sætte fokus på bæredygtighed og genanvendelse af gamle byggematerialer i forbindelse med produktion af ny beton. Arkitekterne vil i produktionen af værket udvikle og udforske både æstetiske og konstruktive potentialer i betonelementer med et tilslag af genbrugstegl. Ambitionen med projektet er at lade emnet bæredygtighed udfolde sig i kunstens frie rammer.

PASCHAL har bidraget til projektet med trappestillads og teknisk viden omkring konstruktionen af trappetårnet.

Hvem er Spacegirls?

Spacegirls er et arbejdsfællesskab bestående af Cisse Bomholt Christiansen og Elisabeth Gellein.
Læs mere om den fantastiske udstilling Stairways to Heaven